Бургаски солници

Бургаски солници
This photo was taken on 29 August 2014 at 19:03 using Canon Canon EOS 500D
Exposure: 1/15 at f/16.0; Focal Length: 18 mm; ISO Speed Rating: ISO 100;

“Замръзналото езеро”, сковано от студенината на солта…

Фотография, запечатана по време на фестивала на солта 2014-та година.

Бургаски солници

Your Comment