Spirit of Burgas 2012

Spirit of Burgas

Най-големият фестивал в България! Spirit of Burgas се превърна в една от емблемите на Бургас. Въпреки, че не е в столицата – събитието се радва на добра посещаемост, популярност не само в България.

На Spirit of Burgas 2012 бях поканен от известна бургаска медия за да отразявам събитието. За втори път посещавах този фестивал, и за първи и през трите дни. Атмосферата наистина е различна и не може да се опише. Сцената и групите са на ниво, но най-добро впечатление прави публиката. Въпреки всеобщото лошо мнение за посетителите, по мое мнение хората наистина бяха дошли да се забавляват, бяха весели, обичаха се и  се наслаждаваха на музиката и най-вече бяха дружелюбни към фотографите и позираха с удоволствие.

Тук може да намерите някои от моите снимки от събитието. При използването им, моля да се интересувате дали самите групи и лица имат специални изисквания към използването на снимките на които са. За предпочитане е снимките да не се използват с комерсиална цел.

Ето ги и тях …

Korn - Spirit of Burgas Korn - Spirit of Burgas Chase & Status - Spirit of Burgas Chase & Status - Spirit of Burgas Guitar - Spirit of Burgas Spirit of Burgas Spirit of Burgas Moon & Spirit people Raffi - Spirit of Burgas Sensor - Spirit of Burgas Armin van Buuren - Spirit of Burgas Armin van Buuren - Spirit of Burgas Spirit of Burgas Tinie Tempah - Spirit of Burgas

Your Comment